Aangepast eten

Weblinks
Toon # 
# Web link Hits
1   Link   Dieetinzicht
Met goede voeding valt grote winst te behalen. Met Dieetinzicht.nl krijgt u inzicht in voedingswaarden en verbetert u uw voedingpatroon.
1583
2   Link   Zoutloze producten van Verstegen
In de behandeling van hartfalen zijn zout- en vochtbeperking belangrijke items. Zoutbeperking bij hartfalen is noodzakelijk omdat zout in het lichaam vocht vasthoudt. Dit betekent voor u als hartfalenpatiënt dat uw lichaam eerder dan normaal vocht vasthoudt bij een teveel aan zout. De zoutbeperking houdt in dat u uw zoutgebruik moet beperken tot ongeveer 4 gram of 1600 milligram zout per dag.
Door een hartfalenverpleegkundige werden we gewezen op de zoutloze producten van Verstegen spices en sauces.
2018
3   Link   Zoutbeperkt.nl
Alles wat u wilt weten over zout in uw voeding kunt u op deze website vinden. De site is gemaakt voor mensen die met minder zout willen of moeten eten. Verder kunt u ook achtergrondinformatie over zout vinden.
1914
4   Link   Kies gezond vet
Deze website kan gebruikt worden om de dagelijkse inname van vetten en energie te bepalen. Er wordt veel aandacht besteed aan verzadigde (slechte) vetten en onverzadigde (goede) vetten.
1695
5   Link   Dieet bij hartfalen
Op deze website leest u alles wat u wilt weten over minder zout eten en minder vocht gebruiken.
Heeft u hartfalen? Of wilt u gezonde voeding met minder zout gaan gebruiken? Hier vindt u informatie over zout en vocht, recepten en bereidingstips om de maaltijden smakelijk en gezond te maken.

1856
6   Link   Dieet.blog
Dieet.blog geeft nieuws over aangepaste voeding.
1718
7   Link   Smakelijk eten zonder zout
Erna's Ongezouten Website heeft tot doel mensen met zo’n dieet te voorzien van informatie en recepten voor een lekkere maaltijd. Toch zal de website ook voor anderen - die gewoon van lekker eten houden - ook leuke recepten bevatten óf krijgt u een keer een gast aan tafel die een zoutloos dieet heeft? Ook hiervoor vindt u op de website bruikbare informatie!
1652